Sebastian Professional Shaper Fierce...

Sebastian Professional Shaper Fierce matu laka ar ļoti stipru fiksāciju 50ml

81131241
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
13,64 €
PVN iekļauts

 

SEBASTIAN PROFESSIONAL SHAPER FIERCE stiprākās fiksācijas pakāpes matu laka palīdz izveidot jebkādu vēlamo frizūru. Nav svarīgi vai tā ir ikdiena vai īpaši svētki šis līdzeklis palīdzēs saglabāt vēlamo matu apjomu un frizūras stilu. Piešķir matu apjomam noturību.

LIETOŠANA: izsmidzina sausos matos lai izveidotu un nostiprinātu matu formu. Veido mirdzošu spīdumu. Visiem matu tipiem.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Matu apjomam
Matu spīdumam
Pēc fiksācijas līmeņa
Stipras fiskācijas
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Kolekcijas
SHAPER

Ar Sebastian, mēs matus veidojam savādāk: vienmēr pārsteidzoši un negaidīti. Mēs saprotam stilistus un iedvesmojam viņus no parastiem matiem izveidot neparastus.

Radīt. Pārveidot. Meklēt maksimālu efektu: tonējošā matu krāsa, spīdumi matiem, želejas un eļļas, krēmi un māli, šampūni, maskas un kondicionieri  - ar Sebastian nav nekādu ierobežojumu tam, ko jūs varat radīt.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.