Intensīvas iedarbības maska...

Intensīvas iedarbības maska lietošanai pirms un pēc matu taisnošanas 750ml

81533477
1-4
42,23 €
PVN iekļauts

 
Sleek Smoother maska lietošanai salonā. Sagatavo, aizsargā un pabaro matus pirms un pēc matu taisnošanas. Sastāvu ar īpašām sastāvdaļām nepaklausīgiem matiem ir iedvesmojis avokado un kviešu asni. Avokado bagātīgi satur daudzas barības vielas, īpaši nepiesātinātās taukskābes. Tās spēj ātri iesūkties ādā un matos un iedarboties kā efektīvs balzams. Kviešu asni ir īsta svarīgu barības vielu noliktava un ļoti bagātīgi satur taukskābes. Lietošana: uzklāt uz mitriem matiem un viegli iemasēt. Atstāt uz 5-10 min., tad rūpīgi izskalot.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Aizsargājošs
Barojošs
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Nepakļāvīgiem matiem

Mūsdienās Kadus Professional ir viens no uzticamākajiem starptautiskajiem zīmoliem, kas kā lielu vērtību piedāvā kvalitatīvus produktus, lai padarītu klientus laimīgus. Zīmola pastāvēšanas būtība ir neatkarības stiprināšana. Ar Kadus Professional jūs esat labās rokās.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.