Matte Separation matu vasks , 85g

Matte Separation matu vasks , 85g

101267
1-4
20,95 €
PVN iekļauts

 
Matte Separation Wax satur bišu un karnauba vasku, un polimēru maisījumu, kas izceļ matu šķipsnas, nodrošina elastīgu fiksāciju un aizsargā matus no liekā mitruma, lai matu sakārtojums saglabātos visas dienas garumā. Ieklāt ar dvieli nosusinātos vai sausos matos un ieveidot.
Īpašības
Aizsargājošs
Pēc fiksācijas līmeņa
Elastīgas fiksācijas
Svars
0-100gr

TIGI dibinātājs, godalgotais, ikoniskais frizieris Entonijs Maskolo ir izveidojis unikālu kultūru: uz ģimeni orientētu radošo centru, kas dalās ar savu ārišķību robežu pārkāpšanā un tehniskajām zināšanām, lai gūtu labumu sev un citiem profesionāliem frizieriem. Tas ir par dalīšanos izmantojot TIGI izglītību, aizraujot auditoriju ar spilgtu priekšnesumu un radošo tēlu. TIGI izprot un interpretē modi, veidojot frizūras, ko frizieri vēlas atkārtot un viņu klienti augstu novērtē,  izmantojot TIGI produktus, lai uzlabotu griezumu, krāsu, stilu un reuzltātu.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.