LOTION MOUSSANTE DOUCE Putojošs...

LOTION MOUSSANTE DOUCE Putojošs losjons sausai un jutīgai ādai 500 ml

LCB102
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
34,40 €
PVN iekļauts

 
Ph neitrāls putojošs losjons sausas un jutīgas ādas dziļai attīrīšanai. Satur proteīnus, kuri aizsargā ādu no pārmērīgas sausināšanas, ūdenī un taukos šķīstošas virsmaktīvas vielas, kuras nodrošina labu sejas attīrīšanu. Nekairina ādu, neveidojas ādas apsārtums. Pēc lietošanas nav savilktas ādas sajūtas. Losjona pH: 7,0-8,0. Aktīvās sastāvdaļas: hidrolizēts kviešu proteīns. Lietošana: lietot katru vakaru pēc attīrošā pieniņa un katru rītu sejas atsvaidzināšanai (īpaši karstā laikā). Uzklāt pietiekamu daudzumu losjona uz 2 vates diskiem vai sūkļiem, noberzt seju un kaklu. Nelietot acu un lūpu zonās. Pārpalikumu rūpīgi noskalot ar siltu ūdeni un nosusināt. Piemērots ikdienas lietošanai. Bez parabēniem.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Atsvaidzinošs
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Bez parabēniem
Ādas tips
Jutīgai ādai
Preces veids
Attīrošās putas

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.