CREME POURTOUR DES YEUX Acu krēms 15 ml

CREME POURTOUR DES YEUX Acu krēms 15 ml

1033
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
27,20 €
PVN iekļauts

 
Barojošs, hipoalerģisks krēms smalko grumbiņu izlīdzināšanai ādai ap acīm un lūpām bez smaržvielām un krāsvielām. Nodrošina pirmo ādas novecošanās pazīmju profilaksi. Krēms uz ādas virsmas izveido mitrumu aizsargājošu plēvīti, kurai ir aizsargājoša, mīkstinoša un mitrinoša iedarbība, uzlabo bioloģiski aktīvo vielu iekļūšanu ādā. Āda izlīdzinās, kļūst maiga, elastīga, mazinās uztūkums, izlīdzinās ādas tonis. Aktīvās sastāvdaļas: hidrolizēts sojas proteīns, rudzupuķu ekstrakts, kumelīšu ekstrakts. Lietošana: no rīta pirms dienas krēma un vakarā viegli ieplikšķinot ādā ap acīm no iekšpuses uz ārpusi.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
24h
Aizsargājošs
Barojošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Sastāvdaļas
Bez smaržvielām
Ādas tips
Jutīgai ādai
Preces veids
Krēmi acīm

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.