MASQUE AUX ACIDES DE FRUITS Maska ar...

MASQUE AUX ACIDES DE FRUITS Maska ar augļskābēm 250 ml

LCB143
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Maiga reģenerējoša, mitrinoša krēmmaska visiem ādas tipiem. Dabīgās augļskābes maigi atslāņo pārragojušās šūnas, intensīvi mitrina, uzsāk atjaunošanās procesu, veicina grumbu izlīdzināšanos, izlīdzina ādas mikroreljefu, uzlabo tonusu un elastību, palīdz likvidēt pigmenta plankumus. Saldo mandeļu eļļai ir ādu mīkstinoša un barojoša iedarbība. Ananāsa un pasifloras ekstrakti mitrina ādu, normalizē apmaiņas procesus un aizsargā ādu no vides nelabvēlīgās ietekmes, ievērojami uzlabojot ādas tekstūru un elastību. Bisabololam ir pretiekaisuma un nomierinošs efekts. Maskas lietošana ievērojami uzlabo taukainas un problemātiskas ādas stāvokli pēcaknes periodā – izlīdzina pēciekaisuma rētiņas. Maska saudzīgi atjauno un mitrina sausu ādu, nodrošina tonizējošu un atsvaidzinošu iedarbību savītušai un nogurušai ādai, atjaunina nobriedušu ādu. Aktīvās sastāvdaļas : saldo mandeļu eļļa, pasifloras augļu, vīnogu, citrona un ananāsu ekstrakti, bisabolols. Lietošana : pēc sejas attīrīšanas un masāžas uzklāt biezu maskas slāni. Pēc 15 minūtēm veikt masāžu ar pārpalikušo masku. Pārpalikumus notīrīt ar remdenu ūdeni un nosusināt ar salveti.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Ādas tips
Kombinētai ādai
Pigmentētai ādai
Taukainai ādai
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Enzīmu pīlingi

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.