CONCENTRE PEAU GRASSE Serums...

CONCENTRE PEAU GRASSE Serums taukainai ādai 2 ml

0028
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
1,82 €
PVN iekļauts

 
Serums taukainai un “jauniešu” ādai. Tam piemīt audus savelkoša, nomierinoša un remdinoša iedarbība. Satur īpašu, aktīvu taukainas un kombinētas ādas normalizējošu B6, PP un E vitamīnu kompleksu. Veicina tauku dziedzeru darbības normalizēšanos un infiltrātu uzsūkšanos, nomāc patogēnās mikrofloras augšanu un attīstīšanos. Sēram un nātrija salicilātam ir pretiekaisuma un sausinoša iedarbība. B6 vitamīns normalizē peptīdu un lipīdu apmaiņu, palielina ādas aizsargspējas pret infekcijām. PP vitamīns stimulē audus, atjauno ādas aizsargfunkcijas, aktivizē audu elpošanu, normalizē mikrocirkulāciju, nostiprina asinsvadu sieniņas. E vitamīns aizsargā ādu pret brīvajiem radikāļiem un nostiprina šūnu membrānas. Serums efektīvs arī pēc pīlinga, mehāniskās un lāzerslīpēšanas, tas nomāc slimību izraisošu mikroorganismu attīstību, veicina audu sadzīšanu un reģenerāciju. Aktīvās sastāvdaļas: burvjlazdas ekstrakts, sērs, piridoksīns (vitamīns B6). Lietošana: ampulas sastāvu uzklāt uz pilnīgi attīrītas ādas viegli iemasējot pirms masāžas vai maskas uzklāšanas. Ampulas ir jonizētas negatīvi un var tikt izmantotas jonoforēzē 5-7minūtes. Bez parabēniem.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Aizsargājošs
Ādas tips
Kombinētai ādai
Problemātiskai ādai
Taukainai ādai

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.