HYDRA-MASK Mitrinoša un nomierinoša...

HYDRA-MASK Mitrinoša un nomierinoša krēmmaska 250 ml

LCB112
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem
Time left

 
Intensīvi mitrinoša un nomierinoša maska visu tipu sejas ādai. Padara ādu gludu un svaigu. Lietojama arī profilaktiski priekšlaicīgas ādas novecošanās novēršanai. Jūras kolagēns nodrošina ādas elastību un tam ir mitrumu saglabājošas īpašības. Dabīgā mitrinošā faktora komponentam – nātrija laktātam ir pretiekaisuma iedarbība. Alvejas ekstrakts satur aminoskābes, vitamīnus, minerālvielas un tam ir bakterocīdas un bakterostatiskas īpašības. Tas stimulē asinsriti, mitrina ādu un palīdz ādai saglabāt mitrumu. Vībotnes ēteriskā eļļa aizsargā ādu no priekšlaicīgas novecošanās, uzlabo elastību. Maska nomierina ādu pēc pārlieku ilgas uzturēšanās saulē. Aktīvās sastāvdaļas: šķīštošais jūras kolagēns, vībotnes ēteriskā eļļa. Lietošana: pēc seruma un masāžas uzklāt biezu maskas slāni. Atstāt uz 10 līdz 15 minūtēm. Noņemt maskas pārpalikumus ar samitrinātu vates disku. Uzklāt toniku un dienas krēmu. Bez parabēniem.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Visiem ādas tipiem

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.