MASQUE NOURRISSANT Barojoša maska...

MASQUE NOURRISSANT Barojoša maska sausai ādai 250 ml

0108
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Barojoša, atjaunojoša un mitrinoša krēmmaska sausai, jutīgai ādai. Mālu sastāvā esošās minerālvielas normalizē vielmaiņu šūnās, pastiprina bioloģiski aktīvo sastāvdaļu iedarbību, nostiprina ādas ragslāņa lipīdu struktūru. Liepas, kumelīšu ekstrakts un alantoīns noņem iekaisumu, mitrina ādu un veicina reģenerāciju. Spēcīgais antioksidantu komplekss nodrošina pretnovecošanās aizsardzību. Maska efektīva pēc pīlinga. Aktīvās sastāvdaļas: kaolīns, saldo mandeļu eļļa, kviešu dīgstu eļļa, liepu ekstrakts, kumelīšu ekstrakts, tokoferola acetāts, alantoīns, hidrolizēts sojas proteīns. Lietošana: pēc seruma un masāžas uzklāt biezu maskas slāni. Uz maskas uzklāt samitrinātu marli (lai novērstu ātru koalīna izžūšanu un niezi). Atstāt uz 15 līdz 20 minūtēm. Noskalot ar remdenu ūdeni un nosusināt ar salveti. Uzklāt toniku un dienas krēmu.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.