Mure gourmande Balzams lūpām ar...

Mure gourmande Balzams lūpām ar hialuronskābi 15 ml

BIO016
1-4
28,00 €
PVN iekļauts

 
Balzams lūpu skaistumam un mitrināšanai. Efektīva kopšana, lai pabarotu lūpas un piešķirtu tām spīdumu un lielisku izskatu. Balzamam ir neatkārtojams kazeņu aromāts. Hialuronskābe mitrina lūpas un palielina to apjomu. Sinepju asnu ekstrakts piešķir lūpām svaigumu un sārtumu. Propoliss baro un aizsargā no ārējās vides negatīvās ietekmes. Aktīvās sastāvdaļas: hialuronskābe, sinepju asnu ekstrakts, propoliss. Lietošana: biežai ikdienas lietošanai.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
24h
Aizsargājošs
Barojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Hialuronskābe
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Preces veids
Balzami lūpām

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.