SOURCE DE VIE Serums ar ēzeļmātes...

SOURCE DE VIE Serums ar ēzeļmātes pienu 2 ml

1313
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Atjaunojošs serums ar reģenerējošu, mitrinošu un liftinga iedarbību visu tipu ādai, īpaši jutīgai, uzbudinātai un stresainai. Galvenā sastāvdaļa – ēzeļmātes piens, bagāts ar bioloģiski aktīvām vielām, retinolu, vitamīniem Е, D, С, В1, В2, В6, aktīvi baro ādu, piesātina to ar magniju, kāliju, kalciju, fosforu, dzelzi, cinku, nātriju. Piena citokīni regulē ādas reakciju uz ārējiem uzbudinātājiem. Piena sūkalu olbaltumvielas nodrošina imunoloģisko aizsardzību. Sojas glicīni aizsargā ādu no iekaisumiem. Ferments oksidoreduktāze piedalās audu elpošanā un paaugstina šūnu enerģētisko potenciālu. Vīnogu sēkliņu enzīmi nostiprina kapilārus un stabilizē kolagēnu. Aizkavē ādas priekšlaicīgu novecošanos, nostiprina kapilāru sieniņas, samazina kuperozes izpausmes un tam ir izteikta antioksidējoša iedarbība. Aktīvās sastāvdaļas: Ēzeļmātes piens 1% - bagāts ar mikroelementiem, minerālsāļiem un vitamīniem, vīnogu sēkliņu OPC. Lietošana: ampulas sastāvu uzklāt uz pilnīgi attīrītas ādas viegli iemasējot pirms masāžas vai maskas uzklāšanas. Ampulas ir jonizētas negatīvi un var tikt izmantotas jonoforēzē 5-7minūtes. Bez parabēniem.
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Liftingam
Mitrinošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Jutīgai ādai
Sausai ādai
Visiem ādas tipiem

LCbio līnija galvenokārt paredzēta stresa un nelabvēlīgas apkārtējās vides ietekmētai ādai, kā arī dehidrētai ādai. Produkti efektīvi arī nobriedušas ādas kopšanai, jo nobriedušai ādai bieži nepieciešama papildus mitrināšana. Tā kā līnijā izmantoti tikai dabiski ingredienti, LCbio piemērota visu tipu ādai  arī ļoti jutīgai ādai.

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.