SkinSystem Serums sejai ar vitamīna...
SkinSystem Serums sejai ar vitamīna...
SkinSystem Serums sejai ar vitamīna kompleksu 10ml
SkinSystem Serums sejai ar vitamīna kompleksu 10ml

SkinSystem Serums sejai ar vitamīna kompleksu 10ml

1030020081
>10
11,57 €
PVN iekļauts
Pasūti Skin System produktus:
- virs 50eur un saņem -10% atlaidi
- virs 100eur un saņem -20% atlaidi
- virs 150eur un saņem -25% atlaidi

 

Atjaunojošs un izgaismojošs serums ar augstu A B C E PP vitamīna, kolagēna un hialuronskābes koncentrāciju sinerģijā vērtīgā unikumā. Inovatīvais sastāvs, kas apvieno vissvarīgākās "jaunības molekulas", veicina šūnu apriti, nekavējoties piešķirot ādai mirdzumu, stiprina un atdzīvina ādas audus, novēršot un samazinot smalkās grumbiņas, krāsas izmaiņas un novecošanas pazīmes.

 

AKTĪVĀS SASTĀVDAĻAS:

* A VITAMĪNS

Retinols novērš, aizkavē un novērš ādas novecošanās parādības. Neaizstājams dermas strukturālās un funkcionālās integritātes aizsardzībā un uzturēšanā. Tas uzlabo ādas mirdzumu, palīdz samazināt grumbas, īpaši uz UV staru bojātas ādas.

* B5 VITAMĪNS

Pantotēnskābe ir pazīstama ar savām mitrinošajām īpašībām, īpaši, ja tā darbojas sinerģijā ar E vitamīnu. B5 vitamīns padara ādu maigu un elastīgu, veicina audu atjaunošanos, nomierina kairinājumus.

* C VITAMĪNS

Askorbīnskābe neitralizē dermas šūnu oksidācijas procesus, stiprina un aizsargā trauslos kapilārus, kas ir labs sabiedrotais Couperose kopšanā un ārstēšanā. Sinerģijā ar E vitamīnu tas nodrošina šūnas ar mitrināšanu (ūdens) un barošanu (lipīdi), pastiprinot abpusējo efektu. Ieteicams kā pretgrumbu antioksidanta un dermas kolagēna sintēzes efekta dēļ.

* E VITAMĪNS

Tokoferols uzlabo ādas virsmas stāvokli, darbojoties kā šūnu membrānās esošo lipīdu aizsargs un uzturot labu ādas ūdens bilanci. Tas stabilizē A vitamīnu un darbojas kā spēcīgs antioksidants, aizsargā ādu no brīvo radikāļu kaitīgās agresijas. Tam ir galvenā loma saules gaismas bojāto audu reģeneratīvo procesu veidošanā. Tam ir svarīga pretgrumbu iedarbība, kas novērš to parādīšanos un aizkavē priekšlaicīgu ādas novecošanās procesu. Piemērots arī jaunai ādai oksidatīvo procesu profilaktiskās iedarbības dēļ.

* PP VITAMĪNS

PP vitamīns, C vitamīna sabiedrotais, stiprina un aizsargā trauslos kapilārus, kas ir labs sabiedrotais Couperose kopšanā un ārstēšanā. Tas atbalsta kolagēna struktūras, kas ir svarīga dermas sastāvdaļa, veicinot veco pavedienu izvadīšanu un jaunu sintēzi. PP vitamīns ievērojami samazina ūdens zudumu epidermā un palielina stratum corneum mitrināšanu.

* KOLAGĒNS

Olbaltumvielu molekula, kas ir būtiska saistaudu veselībai. Hidrolizētajā sastāvā tas nodrošina “ķieģeļus” jauna kolagēna sintēzei un reorganizē ekstracelulāro matricu. Sinerģijā ar hialuronskābi A, B, C vitamīniem tas aizsargā un baro epidermas šūnas, ļaujot tām veikt savas parastās funkcijas. Tas palēnina normālu novecošanās procesu, ilgāk saglabājot ādu jaunu un bloķē deģeneratīvos procesus, kas izraisa agrīnu stāvokļa pasliktināšanos.

*HIALURONSKĀBE

Tā ir viena no galvenajām saistaudu sastāvdaļām, piešķirot ādai izturību un stingrību. Tas stimulē jauna kolagēna un elastīna ražošanu kopā ar dermas atbalsta struktūrām. Novietojoties amorfās matricas savienojošajā telpā, agregēta tīkla veidā, kas spēj absorbēt lielu skaitu ūdens molekulu, tas garantē jaunas ādas uzturēšanai nepieciešamo mitrināšanu, turgiditāti, plastiskumu un viskozitāti. Kā trieciena iedarbības molekula tā darbojas kā cementējošs līdzeklis, novēršot novecošanās pazīmes un novēršot šūnu bojājumus tieši no iekšējiem audiem. Āda ir tik kompakta un stingra, izteiksmes līnijas ir mīkstinātas un sejas kontūras ir no jauna definētas.

* PIENSKĀBE

Piederot alfahidroksi skābju saimei, tas spēj saraut saites starp keratinocītiem, atvieglojot to izvadīšanu, tādējādi veicinot ātrāku šūnu atjaunošanos. Tas stimulē kolagēna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai struktūru) un elastīna (olbaltumvielas, kas piešķir ādai elastību) sintēzi. Tādējādi tas padara iespējamo aktīvo sastāvdaļu pārnešanu efektīvāku un iedarbīgāku un noņem melanīna nogulsnes, kas atrodas ādas virspusējos slāņos. Turklāt, pateicoties tā higroskopiskajām īpašībām, tas spēj piesaistīt ūdens molekulas līdz pat dziļākajiem ādas slāņiem, lai padarītu to kompaktāku, mīkstāku un samtaināku uz tausti.

 

KĀ IZMANTOT:

Uzklājiet nelielu produkta daudzumu uz ādas un uzsitiet, līdz tas pilnībā uzsūcas. Efektīva pati par sevi vai pirms dabīgā skaistuma krēma, lai uzlabotu tā darbību.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Skābekļa kosmētika
Ādas elastībai
Ādas mirdzumam
Sastāvdaļas
Kalogēns
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
Biostimulating Facial Tensor Threads Complete Protocol

Skin System devīze ir “Apmierināti klienti – tā ir patiesā uzņēmuma vērtība!” Jau gandrīz 20 gadus Skin System ir viena no ievērojamākajām itāļu kompānijām, kas ražo BIO epilācijas vaskus un citus BIO epilācijai paredzētus produktus, kā arī sejas un ķermeņa kopšanas produktus. Aktīvi un inovatīvi darbojoties skaistumkopšanas nozarē, kompānija turpina attīstīt un paplašināt produktu sortimentu, aptverot arvien jaunus virzienus.

No neliela ģimenes uzņēmuma Skin System ir izaudzis par lielu, starptautisku kompāniju, kas savu produkciju eksportē uz vairāk kā 30 pasaules valstīm. Uzņēmums savu darbību sāka ar BIO epilācijas produktu ražošanu, bet tagad savu sortimentu ir paplašinājis, ražojot arī augstvērtīgu sejas, ķermeņa un nagu kopšanas kosmētiku. Kompānijas mērķis ir garantēt augstu produktu un pakalpojumu kvalitāti, izprotot katra klienta prasības, izmantojot savas profesionālās zināšanas un pieredzi.

Gadu gaitā uzņēmums ar savu nemitīgo darbu izpētes, attīstības jomā un konstantu profesionālo prasmju attīstīšanu, ir ieguvis klientu un sadarbības partneru augstu novērtējumu un atzinību.

Jums arī varētu patikt

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.