Uzlabota sejas pacelšana ar Terapiju...

Uzlabota sejas pacelšana ar Terapiju CU-X. 30ml

I4327P
PRECE NAV NOLIKTAVĀ 0
Profesionāļiem

 
Varš spēlē galveno lomu elastīna, kolagēna un pašas ādas hialuronskābes veidošanā, kā arī kolagēna un elastīna šķiedru savijumā. Papildus tam, tam ir arī pretiekaisuma īpašības. Vara trūkums noved pie ādas atjaunošanās sabrukšanas. Iekaisums var izplatīties visā ādā. Tas var izraisīt priekšlaicīgu ādas novecošanos (iekaisuma novecošanos). Šeit palīdz inspira: med vara peptīdi - īpašie peptīdi darbojas kā sava veida kosmētikas droni un nogādā varu tieši ādas šūnās, kurām tas steidzami nepieciešams, lai efektīvi cīnītos ar iekaisuma procesu un atjaunotu ādu, sākot no iekšpuses. un strādā uz āru. inspira: med vara peptīdu iedarbību apvieno ar A vitamīnu, kas stimulē ādas atjaunošanos. Ļoti efektīvs liftinga peptīds palīdz redzami pacelt sejas kontūras. Turklāt āda tiek apgādāta ar mitrumu, pateicoties garās un īsās ķēdes hialuronskābēm. Smalkas līnijas un grumbas tiek mīkstinātas. Rezultāts: acīmredzami jaunāka un gludāka āda ar no jauna definētām kontūrām. Ietekme un raksturojums • vara peptīdu un A vitamīna kombinācija • Stimulē elastīna, kolagēna un ādas hialuronskābes veidošanos, kā arī savijot kolagēna un elastīna šķiedras • Īpaši peptīdi nogādā varu ādas šūnās, kur tas nepieciešams • Efektīvi cīnās ar iekaisuma procesu • Atjauno ādu, sākot no iekšpuses un darbojoties uz āru • Ļoti efektīvs liftinga ​peptīds • Mitrinošs • Redzama sejas kontūru pacelšana
Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
Kalogēns
Vitamīni

Izmantojot labi sabalansētus dabiskos un biotehnoloģiski aktīvus sastāvdaļu maisījumus, tiek izstrādāti produkti, pamatojoties uz aktuālajām patērētāju vajadzībām, vēlmēm un jaunākajiem zinātniskajiem atklājumiem. Izejvielas un dabiskās sastāvdaļas ir Inspira Cosmetics “attīstības kodols”, vienlaikus maksimāli izmantojot jaunākās inovatīvās un augstas kvalitātes biotehnoloģiskās vielas.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.