• JAUNUMS
Purles 90 - SUSHI CEREMONY Krēmveida...

Purles 90 - SUSHI CEREMONY Krēmveida rīsu maska sejai 200ml

90P
1-4
Profesionāļiem

 
Purles 90 Rice Cream Mask piedāvā greznu risinājumu cilvēkiem ar sausu, novecojušu ādu, kas meklē barojošu krēmveida masku. Ar savu unikālo sastāvu, kas satur dabīgus balinātājus un mitrinošus elementus, tas īpaši novērš hiperpigmentāciju un novecošanas pazīmes, vienlaikus nodrošinot nomierinošu sajūtu pat pēc intensīvām kosmētiskām procedūrām. Ideāli piemērots tiem, kas vēlas samazināt redzamās novecošanās pazīmes, mitrināt sausu ādu un mazināt invazīvu kosmētisko procedūru, piemēram, pīlinga un mikroadatu mezoterapijas, ietekmi. Regulāri lietojot, sagaidiet ilgstošu gluduma atjaunošanos, grumbu samazināšanos un kopumā gaišāku, jauneklīgāku sejas krāsu. LIETOŠANA: Uzklājiet biezu maskas slāni uz sejas, kakla un dekoltē zonas (apmēram 10 ml), izvairoties no acu un mutes zonas. Atstājiet uz 10-15 minūtēm, pēc tam nomazgājiet ar ūdeni.
Tilpums
151-400ml
Īpašības
Atjaunojošs
Pret novecošanos | Pret grumbu
Ādas tips
Sausai ādai
Kolekcijas
SUSHI CEREMONY

Purlés produktu klāsts nepārtraukti attīstās ar jaunām līnijām, kas smeļas iedvesmu no jaunākajiem zinātnes sasniegumiem. Šādi produkti ir mūsu ķīmiskie pīlingi, peptīdi, retinoli, EGF un hialuronskābe. Mūsu ķīmisko pīlingu tehnoloģiski progresīvās formulas garantē visaugstāko kvalitāti un efektīvu pīlingu. Mūsu mezokokteiļu līnija, kas paredzēta mikroadatu mezoterapijai, bagātināta arī ar revolucionāru mājas kopšanu, ir intensīva procedūra, kas cīnās ar ādas novecošanās simptomiem un garantē optimālu reakciju uz individuālajām ādas vajadzībām. DNS Protection Expert iekapsulētais C vitamīns nogādā sastāvdaļu ādā, lai tā būtu efektīva un nodrošinātu optimālu pārklājumu un pieejamību. Mūsu uzmanība mūsu kosmētikas kvalitātei un ideālajam sastāvam padara to par labāko līdzekli kvalificētu profesionāļu rokās.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.