Lasio Tropic keratīns 450ml

Lasio Tropic keratīns 450ml

4421L
1-4
Profesionāļiem

 
Lasio Tropic keratīns ļauj izbaudīt tropisku mirdzumu un krāšņumu. Lasio keratīns Tropic nesatur formaldehīdu, noņem 100% pūkošanos un līdz 60% neitralizē čirkošanoss, iegūstot skaistus gludus mirdzošus matus, kas savalda čirkas. Neitralizē matu pūkošanos līdz 100% Neitralizē sprogas līdz 60% Nezaudē matu kuplumu Nav noturēšanas laika, matus var mazgāt jau tajā pašā dienā Noturība līdz pat 3 mēnešiem Piemērots visiem matu tipiem Brīvs no fromaldehīda 100% Vienīgais izsmidzināmais keratīns, kas ļauj ietaupīt līdz 30% sastāva un samazināt uzklāšanas laiku. Tikai profesionālai lietošanai
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Matu nogludināšanai
Matu spīdumam
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Preces veids
Spreji

Katrs produkts ir kārtīgi pārbaudīts un apstiprināts. Ja produkts nav izcils, Lasio visu sāk no nulles. Mēs izmantojam kvalitatīvas izejvielas un veicam kvalitātes pārbaudes, lai nodrošinātu, ka piegādājam tikai kvalitatīvus produktus cilvēkiem, kuri uzticam mums.

Lasio ir populārākais keratīns Ņujorkā un arī daudzās Eiropas valstīs. Lasio spēj atjaunot spēku un spīdumu pat visbojātākajos matos. Lasio ketratīns ir piemērots visiem matu tipiem. Lasio piedāvā četrus keratīna veidus - atrodi savu iecienīto un panāc sev vēlamo rezultātu.

Skaisti, spīdīgi, veseli mati

Veselīgi, kopti mati ar izceltu matukrāsas mirdzumu

Taisni, piepildīti un mirdzoši mati

Vai varbūt Jūs vēlaties saglabāt burvīgās cirtas, sniedzot tām skaistu kritumu, bez pūkošanās!

Ar Lasio ir iespējams veikt arī keratīna kokteiļus. Lai panāktu izcilāko rezultātu Jūsu klientu velmēm.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.