Lasio Keratin One Day Formula 450ml

Lasio Keratin One Day Formula 450ml

4422L
1-4
Profesionāļiem

 
Lasio One Day Formula ir mūsu universālā formula. One Day ir ārkārtīgi viegla formula, kas labi darbojas visiem matu tipiem. Tas ir lieliski piemērots tiem, kas vēlas iztaisnot arī izteiktas cirtas. Novērš sprogu veidošanos, matu pūkošanos piešķirot tiem neticamu mirdzumu atjaunojot un barojot matus. Vienas dienas formula satur dzintara ekstraktu - vieglu kondicionieri. Dzintara ekstrakts satur antioksidantus un kondicionējošās īpašības, kas stiprina matus. Lasio One day keratīns noņem līdz 100% matu čirkošanos un pūkošanos, iegūstot zīdaini gludus matus līdz 4 mēnešiem. Izceliet savu matu skaistumu ar koptiem, zīdainiem, mirdzošiem un taisniem matiem. Iztaisno pat ļoti čirkainus matus līdz 100% Nav noturēšanas laika, matus var mazgāt jau tajā pašā dienā Noturība līdz pat 4 mēnešiem Piemērots visiem matu tipiem Vienīgais izsmidzināmais keratīns, kas ļauj ietaupīt līdz 30% sastāva un samazināt uzklāšanas laiku.
Tilpums
401-850ml
Īpašības
Atjaunojošs
Barojošs
Matu nogludināšanai
Matu tips/stāvoklis
Visiem matu tipiem
Preces veids
Spreji

Katrs produkts ir kārtīgi pārbaudīts un apstiprināts. Ja produkts nav izcils, Lasio visu sāk no nulles. Mēs izmantojam kvalitatīvas izejvielas un veicam kvalitātes pārbaudes, lai nodrošinātu, ka piegādājam tikai kvalitatīvus produktus cilvēkiem, kuri uzticam mums.

Lasio ir populārākais keratīns Ņujorkā un arī daudzās Eiropas valstīs. Lasio spēj atjaunot spēku un spīdumu pat visbojātākajos matos. Lasio ketratīns ir piemērots visiem matu tipiem. Lasio piedāvā četrus keratīna veidus - atrodi savu iecienīto un panāc sev vēlamo rezultātu.

Skaisti, spīdīgi, veseli mati

Veselīgi, kopti mati ar izceltu matukrāsas mirdzumu

Taisni, piepildīti un mirdzoši mati

Vai varbūt Jūs vēlaties saglabāt burvīgās cirtas, sniedzot tām skaistu kritumu, bez pūkošanās!

Ar Lasio ir iespējams veikt arī keratīna kokteiļus. Lai panāktu izcilāko rezultātu Jūsu klientu velmēm.

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.