Presoterapijas, limfodrenāžas aparāts...
Presoterapijas, limfodrenāžas aparāts...
Presoterapijas, limfodrenāžas aparāts AirPressure Slim
Presoterapijas, limfodrenāžas aparāts AirPressure Slim

Presoterapijas, limfodrenāžas aparāts AirPressure Slim

F-826A
1-4
1 449,00 €
PVN iekļauts

 

Limfodrenāžas aparāts AirPressure Slim ir daudzfunkcionāls, tas apvieno tādas funkcijas kā ķermeņa masas samazināšana, toksīnu izvadīšana no ķermeņa, masāža un citi. Tas tiek plaši izmantots un ir pieprasīts kosmetologu vidū. Turklāt daudzi ķirurgi arī izmanto šīs ierīces darbības principu pacientu ārstēšanai. Šī ierīce ietekmē asinsrites sistēmu, gremošanas sistēmu, muskuļu audus, taukaudus un citus orgānus un ķermeņa sistēmas. Fiziskās reakcijas dēļ tas pozitīvi ietekmē cilvēka ķermeni un tajā pašā laikā nav nekādu blakusparādību. Salīdzinot ar tradicionālajām tauku sadedzināšanas metodēm un toksīnu izvadīšanu no ķermeņa, piemēram, zāļu lietošana, šī ierīce darbojas drošāk un efektīvāk. Ierīce tiek plaši izmantota kosmētikas salonos, aprūpes iestādēs, kā arī citās iestādēs profesionālām procedūrām, kuru mērķis ir zaudēt svaru, izvadīt no organisma toksīnus un veikt citas procedūras. Pateicoties šķidro kristālu displejam, ierīci ir ļoti ērti un viegli lietot.

3 programmas: A / B / C. Gaisa spiediena uzturēšana un atlaišana ir atšķirīga
10 regulējamas stiprības / spiediena līmeņi
sagatavotas 3 programmas: viss ķermenis / rokas + kājas / vēders
darba spiediens: 0,26 - 0,32 bāri / 195–240 mmHg. (maksimālais spiediens: 0,4 - 0,5 MPa)
uzvalks: 2 daļas rokām, 2 daļas kājām, 1 daļa vēderam, gaisa caurules
izturīgs uzvalks (sadalīts sekcijās) no atsevišķām daļām - ērti uzvelkams
skaidra un vienkārša darbība
plats LED displejs. Parāda, kur pūš gaiss
Start / Pause poga
laika iestatīšana: 1-60 min. displejā tiek parādīts laiks
jauda: 75 W

Plaša izmantošana: figūras korekcijai / novājēšanai, toksisko vielu noņemšanai, masāžai, labsajūtai. Pozitīvi ietekmē iekšējo vielmaiņas sistēmu bez jebkādām blakusparādībām. Var kombinēt ar ķermeņa ietīšanas procedūrām - vienlaikus veiciet limfodrenāžas procedūru. Ieteicamā stabilitāte 8-15 k.

Darbība

Pievienojiet visas šļūtenes galvenajai ierīcei un gaisa spilveniem. Ieslēdziet barošanas slēdzi galvenās ierīces aizmugurē. Displejā būs redzams, ka vērtība "PROGRAM" ir "A"; "TIMER" vērtība ir "15"; ENERĢĒTIKAS vērtība ir "04". Galvenā ierīce ir gaidīšanas režīmā
Aptiniet gaisa spilvenu ap lietotāja ķermeni. Iesaiņojot, uzmanieties, lai pārāk daudz neaptin, lai lietotājam nebūtu sāpīgi, ja tas ir pārāk piepūsts.
Izvēlieties vēlamo laiku un gaisa spiedienu
Izvēlieties režīmu. Kopumā ir pieejami trīs režīmi: A, B un C

Režīms A. Visi nodalījumi tiek piepūsti 8 sekundēs, pēc tam gaiss tiek izlaists un divreiz cirkulēts. Katra sekcija tiek piepildīta ar gaisu 8 sekundes pēc kārtas un tiek piepildīta nepārtraukti, vienlaikus gaisu atbrīvojot uz 5 sekundēm. Tas ir viss cikls
B režīms. Katrs nodalījums tiek piepūsts ar gaisu 3 sekundēs pēc kārtas, un pēdējā nodalījuma uzpildīšanas laiks ir 5 sekundes. Pēc tam viss gaiss tiek izlaists 5 sekundēs. Tas ir viss cikls.
C režīms. Gaiss tiek piepūsts atsevišķi 10 sekundēs, pēc tam atbrīvots pēc 3 sekundēm. Tas ir viss cikls

5. Ķermeņa zonas izvēle. Jūs varat izvēlēties no trim darba zonām: rokas + kājas, vēders un viss ķermenis. Darbplūsmu redzēsiet ekrānā.

6. Pēc visu iepriekšminēto iestatījumu izvēles ieslēdziet galveno ierīci, nospiežot tās pogu "START / PAUSE". Darbības laikā visas pogas var pielāgot, un darbības ilgums ir atkarīgs no pēdējā iestatījuma

Funkcijas
Limfodrenāžas aparāts

Klienti, kuri iegādājās šo preci nopirka arī:

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.