• JAUNUMS
TOLPA DERMO FACE SEBIO Maska Detox,...

TOLPA DERMO FACE SEBIO Maska Detox, attīroša 40ml

T00071
>5
8,38 €
PVN iekļauts

 

TOLPA DERMO FACE SEBIO Maska Detox, attīroša.

Piemērota jutīgai, kombinētai, taukainai ādai, ādai ar akni un nepilnībām. Maska normalizē tauku dziedzeru darbību un uzsūc 52% sebuma uzreiz pēc tās uzklāšanas uz ādas, samazina paplašināto poru skaitu par 40%. Pēc 2 nedēļu lietošanas, pateicoties sastāvā esošajiem: peloīdam, aktīvajai oglei un baltajam mālam, maska samazina ādas nepilnības un apsārtumu, nodrošina trīskāršu detoksikāciju un spēcīgu attīrīšanu. Maska absorbē lieko sebumu un noņem netīrumus, kas uzkrājas uz ādas dienas garumā. Novērš tādas nepilnības kā papulas, pūtītes un melnos komedonus, sašaurina paplašinātās poras un samazina to skaitu. Maska samazina apsārtumu un atjauno vienmērīgu krāsu. Tā neizraisa diskomfortu un sasprindzinājumu, atstājot ādu dziļi attīrītu, mitrinātu un matētu.

Lietošana: Uzklājiet masku uz attīrītas sejas ādas, izvairoties no acu zonas. Atstāj iedarboties uz apmēram 10 minūtēm līdz tā izžūst, pēc tam noskalojiet ar remdenu ūdeni vai noņemiet ar ūdenī samērcētu vates disku. Lietojiet 2-3 reizes nedēļā.

Tilpums
0-50ml
Īpašības
Atsvaidzinošs
Dziļi attīrošs
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Kolekcijas
DERMO FACE SEBIO

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.