• JAUNUMS
SHEHAND Preperāts - 7 keramīdu...

SHEHAND Preperāts - 7 keramīdu barjeras procedūra rokām, dziļi atjaunojoša 80g

R40096
>10
17,12 €
PVN iekļauts

 

SHEHAND Preperāts - 7 keramīdu barjeras procedūra rokām, dziļi atjaunojoša.

Augsti koncentrētais roku preparāts satur 7 specializētus keramīdus un 20% lipīdu mitrinātāju kompleksu, kas lieliski uzlabo roku ādas stāvokli un izskatu, efektīvi novēršot epidermas sausumu, sasprindzinājumu un kairinājumu. Tam ir bagātīgas keramīda ziedes konsistence ar atjaunojošu funkciju, kas dziļi stiprina, baro un mitrina epidermu. Preparāts atbalsta hidrolipīdu apvalka atjaunošanos, pārklāj epidermu ar mikroskopisku plēvi, noslēdzot to okluzīvi, vienlaikus nodrošinot nepieciešamos lipīdus un ūdeni aizturošos savienojumus – jau no pirmās lietošanas reizes.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • Keramīdu komplekss: nodrošina pareizu epidermas darbību, nostiprinot ādas barjerfunkcijas un spēcīgi atjauno un mitrina ādu.
  • 20% lipīdu mitrinātāju komplekss: barojoša, atjaunojoša, mīkstinoša un mitrinoša iedarbība, atvieglojot ādu, kas ir pakļauta sausumam un plaisāšanai.
  • E un F vitamīni: baro, aizsargā un spēcīgi baro epidermu, uzlabojot tās izskatu.
  • Lanolīns un peru pieniņš: bagāts ar dabīgiem tauku savienojumiem, ir aizsargājoša, blīvējoša, ūdeni aizturoša, mīkstinoša un izlīdzinoša funkcija. Preparāts smaržo pēc dabīgas bergamotes eļļas, bez papildus smaržvielām.

Lietošana: Nepieciešamo preparāta daudzumu iemasē tīrā un sausā roku ādā, atstāj iedarboties, līdz iesūcas – vēlams uz nakti. Ja nepieciešams, atkārtojiet. Lai pastiprinātu efektu, papildus var uzvilkt uz rokām plastikāta vai kokvilnas cimdus un izturēt 20 minūtes. Pēc šī laika iemasējiet pārējo preparātu.

Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Svars
0-100gr
Pielietojums
Rokām

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.