• JAUNUMS
SHEHAND Krēms ar seruma formulu roku...

SHEHAND Krēms ar seruma formulu roku ādai, spēcīgi atjaunojošs 75ml

R40098
>10
11,92 €
PVN iekļauts

 

SHEHAND Krēms ar seruma formulu roku ādai, spēcīgi atjaunojošs.

Krēms ir augstas kvalitātes preparāts, kas momentāni un efektīvi atjauno roku ādu, piešķirot tai samtainu gludumu, maigumu. Tas ir bagāts ar optimāli izvēlētām aktīvajām sastāvdaļām, lai efektīvi tiktu galā ar ādas diskomfortu un pārmērīgu sausumu, sprēgāšanu, sasprindzinājumu, epidermas lobīšanos un kairinājumu, kā arī roku ādas novecošanas pazīmēm.

Aktīvās sastāvdaļas:

  • Keramīdu komplekss, kas satur pat 7 dažādus keramīdus: nodrošina pareizu epidermas darbību, nostiprinot ādas barjerfunkcijas.
  • Centella Asiatica ekstrakts (CICA): samazina grumbu redzamību, uzlabo ādas tvirtumu un elastību un mitrina.
  • Provitamīns B5: palīdz nomierināt kairinājumus un ir atjaunojošs efekts.
  • E vitamīns: spēcīgi atjauno ādu un tam piemīt antioksidanta iedarbība.
  • Turklāt krēms satur dabīgas barojošas eļļas un sviestus, piemēram, šī sviestu, kakao sviestu un burkānu eļļu: kas dziļi atjauno ādu.

Šim produktam ir maiga smarža, pateicoties tikai dabīgajai bergamotes ēteriskajai eļļai, kas stimulē un atsvaidzina.

Lietošana: Uzklājiet krēmu-serumu uz tīras roku ādas dienu un/vai nakti un iemasējiet. Lietošanai visu gadu pēc vajadzības.

Tilpums
51-150ml
Īpašības
Atjaunojošs
Mitrinošs
Sastāvdaļas
100% Vegānisks
Ādas tips
Visiem ādas tipiem
Pielietojums
Rokām
Preces veids
Krēmi

Pateicoties sadarbībai ar dermatologiem, inovatīvām tehnoloģijām un unikālu, izmantošanai aktīvo sastāvdaļu kompleksu, kosmētika nodrošina profesionālas procedūras efektu un iedarbību sasniegtu lietošanā mājas apstākļos. 

SHEHAND, SHEFOOT un MANFOOT arī nodrošina maksimālu produktu lietošanas prieku - unikālas smaržas, patīkama konsistence, ātra uzsūkšanās un ērta uzklāšana.

Mēs piedāvājam, lai rūpes nebūtu pienākums, bet gan patīkams relaksācijas brīdis. Kopts un vesels ķermenis ir pašapziņa un labākā laimīga cilvēka tēls – tas nav tikai sauklis. Mums šī ir filozofija, pēc kuras mēs strādājam katru dienu.

Tāpēc mēs esam eksperti roku, kāju un sejas kopšanā. Atklājiet mūsu pasauli!

Jums arī varētu patikt

Novērtējums Komentāri (0)

Šobrid vēl nav klientu atsauksmju.
Pievienots Tavam vēlmju sarakstam
Prece pievienota salīdzināšanai

Interneta vietnes, tai skaitā veikali izmanto sīkdatnes ( angļu val.cookies ), lai sniegtu labāko un ātrāko servisu. Sīkdatnes uzkrāj anonīmus datus par vietnes apmeklējumu un palīdz radīt ērtāku lietošanas pieredzi. Mēs izmantojam sīkdatnes. Lietojot šo vietni, Jūs apstiprināt, ka saprotat un piekrītat sīkdatņu izmantošanai Jūsu ierīcē.